НЕЗАМЕНЛИВА: Елен Деџенерес уште еднаш докажа зошто е врвен комедијант!

Елен Деџенерес е генијалецот на сите времиња. Ако нема кој да ве насмее, слободно само погледнете го нејзиното шоу.Таа ќе ве насмее и да не ви е погоден денот. Погледнете!Таа ќе ве насмее и да не ви е погоден денот. Погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: