Ни го прават намерно: На овие 8 начини мажите масовно стануваат жени!

Loading...

Здравата храна денес е многу скапа и достапна само на „богатите“ слоеви на општеството. Но, храната за сиромашните е отров, па се вели дека кој ќе преживее ќе раскажува. Веројатно сте забележале како разликите меѓу мажите и жените се повеќе се намалуваат. Ова воопшто не е случајно.Се работи за депопулација, односно план за намалување на бројот на луѓе на планетата на која луѓето молчат, иако токму тие се мета на нападот на елитата која во последните години во проектот за депопулација вложува огромни суми пари, додека човекот, како овца во трлото чека на својот ред за елиминација. Последица на ова труење е фактот дека бројот на сперматозоидите кај мажите се намалил за 50%, додека, во последните 20 години, нивото на тестостерон кај мажите е паднато за 20%.
Резултатот на намалувањето на лачењето на овој хормон кај мажите се феминизирани, неплодни мажи, но и неплодни жени. Иако е очигледно дека се работи за заговор, и дека човекот е директно нападнат, светот молчи. Затоа ви претставуваме 8 начини преку кои е очигледно дека елитата ја уништува машкоста кај мажите, и заради кои тие стануваат неплодни. Токму ова елитата и го замислила во обидот да го прекрои Божјиот свет во свој неплоден терариум со човечко робје.
Пестициди: Тие се насекаде околу нас, а многумина од нас не се ни свесни колку се раширени. Речиси сета неоргански одгледана храна е затруена, како и воздухот што масите го дишат. Но, многумина не знаат дека пестицидите, освен другите разорни дејства што ги имаат, делуваат и како хормонска терапија, подигајќи го нивото на женскиот хормон естроген, заради што мажите кои ги консумираат стануваат феминизирани.
Соја: Денес е во мода вегетаријанството, а замена за месото е сојата која во над 90% од случаите е генетски модифицирана. Таа силно влијае на лачењето на естрогенот заради што на мажите кои ја консумираат во големи количини им се зголемуваат градите, стануваат неплодни, се дебелеат на места што се специфични за жените, и се склони на промени на расположението, карактеристични за жените. Сојата исто така делува и на намалувањето на лачењето на тестостеронот, заради што е вистинска алатка на елитата за менување на сликата на човештвото. Заради тоа е и толку популарна.

Хормони во месото: Но, не е во игра ни само замената за месото, во игра е и месото што е полно со антибиотици и разни хормонски терапии, преку кои консумацијата на месото доаѓа во човечкото тело. Тие хормони имаат високо естрогенско дејство. Но, она што е застрашувачко е дека месото што се одгледува за широката, масовна употреба потекнува од животни кои јадат соја загадена со пестициди, и со тоа неговата консумација силно придонесува за феминизирањето на мажите. Затоа е важно да јадете само месо за кое сте сигурни дека потекнува од правилно хранети животни. Но, такво месо нема да најдете во големите шопинг-центри или во локалните месарници. Здравата храна денес е многу скапа и достапна само на „богатите“ слоеви на општеството, а за сиромашните храната е отров, па така, кој ќе преживее, ќе раскажува.
Пиво: Ни пивото не е она што некогаш беше. Речиси секогаш се рекламира како машки производ, но консумацијата на пивото во големи количини исто така придонесува во феминизирањето на мажите. Тоа го објаснува Стивен Херод Бунер во својата книга „Природен тестостерон“: „Хмељот најчесто се користи при изработката на пивото. Многумина се свесни дека во хмељот има силни хемикалии, но сепак го занемаруваат фактот дека пивото може да влијае на андрогените хормони. Германските производители на пиво одамна имаат забележано дека жените кои работат во полињата со хмељ имаат предвремени менструални циклуси. Откриено е и дека хмељот е една од најважните естрогенски билки на планетата. Имено, само 100 грама хмељ содржи меѓу 30 и 300 илјади единици естроген, зависно од видот. Со годините и промената на начинот на одгледување на хмељ, таа разлика рапидно расте, а во мнозинството од случаите се работи за естроген естрадиол, што силно влијае на намалување на нивото на тестостерон во тестисите, заради што мажите масовно стануваат неплодни“.
Бисфенол А (БПА): Се наоѓа во сите пластични пакувања во кои се пакува храната. Многу е токсичен, а докажано е дека со времето и таложењето на БПА во телото предизвикува рак на дојката, рак на простатата, неплодност, предвремен пубертет и хормонални и невролошки пореметувања. Интересно, речиси целата храна во трговските центри се пакува во таа отровна пластика. Дали навистина мислите дека тоа е случајно?

Фталат: Токсин што се наоѓа во шампоните, спрејовите за коса, сапуните, детергентите, парфемите, козметиката, во пластичните производи и градежните материјали. Истражувачите од Универзитетот во Вашингтон дошле до заклучокот дека жените изложени на висока доза фталат влегуваат во менопауза 2 ипол години порано во однос на другите жени. Во други случаи пак, откриено е дека фталатите довеле до престанување на менструалниот циклус дури 15 години порано.
Многу од експертите постојано предупредуваат на можните опасности на фталатот. Истражувањата покажале дека изложеноста на оваа хемикалија драстично ги зголемува шансите да се добие рак, шеќерна болест, дебелеење, а исто така може и да го феминизира мозокот на децата (што можеби е и одговорот на прашањето како се станува геј). Американските истражувачи предупредиле дека фталатите можат да го пореметат начинот на функционирање на женскиот репродуктивен состав и да предизвикаат стерилитет кај жените, но и кај мажите. Дали ова можеби ве потсетува на планирана депопулација?
Незаситени масти: Незаситените масти се широко распространети и ги има во растителните масла, а тие го зголемуваат лачењето на естроген кај мажите, за разлика од заситените масти во свинската маст и путерот, кои пак го зголемуваат лачењето на тестостеронот.
Телевизија и масовна пропаганда: Овде не се работи за храната, но телевизијата е една од алатките што имаат најсилно влијание врз луѓето. Имено, медиумите, рекламите и другите видови на масовна пропаганда успешно ја менуваат перцепцијата во умот на мажите и на жените. Промовирањето на феминизирани „типови“, хомосексуалност, семејство без деца, е абнормална, а во овој заговор учествуваат сите, па дури и модните дизајнери кои секој ден се повеќе ја намалуваат разликата меѓу машката и женската облека изложена во бутиците. Телевизијата и пропагандата преку филмовите, сериите и медиумите има способност да ја промени човечката свест, а со самото тоа и начините на однесување, по нивна волја, што секако, е погубно за човештвото, на кое или ништо не му е јасно, или се толку ослабнати што се немоќни.Се работи за депопулација, односно план за намалување на бројот на луѓе на планетата на кој

loading...