Никој не го забележуваше на раскрсницата 35 години се додека не му пришла една жена…

Loading...

Раимундо Аруда Собрихо е бескуќник во Сан Пауло во Бразил.Тој 35 години живеел на иста раскрсница а неговиот живот засекогаш се променил кога му пришла една жена по име Шала Монтеиро.Многу трогателно видео кое ќе ве научи на нешто сосема ново.
Погледнете ја приказната на овој кутар човек…
Многу трогателно видео кое ќе ве научи на нешто сосема ново.
Погледнете ја приказната на овој кутар човек…

loading...
Loading...