Нинџата ги предизвика да се борат со него, а тие што прифатија ги чекаше вистинско изненадување…

Loading...

Нинџата ги предизвика да се борат со него, а тие што прифатија ги чекаше вистинско изненадување…Нинџата се обиде да ги предизвика случајните минувачи…Па така со знак кој стоеше пред него ги „предизвикуваше“ физички да се пресметаат со него….
Но, оние што го прифатија предизвикот не го очекуваа она што се случи на крај !
Погледнете.

 
Нинџата се обиде да ги предизвика случајните минувачи…Па така со знак кој стоеше пред него ги „предизвикуваше“ физички да се пресмета

loading...
Loading...