Ништо полесно: Фантастичен трик за зголемување на волуменот на трепките!

Доколку сакате на едноставен начин да го зголемите волуменот на трепките, не грижете се, имаме решение за вас!Ако сакате да го испробате овој трик,
Потребно ви е:
– памук
– чиста четка од маскара
– маскара
Постапка:
1. Прво нанесете неколку слоеви маскара
2. Потоа со чиста четка искубете ги влакненцата од памукот и нанесете ги на трепките
3. Нанесете уште еден слој маскараАко сакате да го испробате овој трик,
Потребно ви е:
– памук
– чиста четка од маскара
– маскара

Пронајдете не на следниве мрежи: