ОБИЧНА ИЛИ БЕЗ ШЕЌЕР? Погледнете што останува кога од Кока – Кола ќе испари водата

„Во игра“ се обична и Кока- Кола зеро. Погледнете што останува од нив кога ќе испари водата.Група ентузијасти решиле да проверат што ќе се случи кога од обична и Кока – Кола зеро ќе се извлече водата. Кога зовриле „обична“ кока-кола, откако испарила водата во тавчето останал зашеќерен сируп, додека Кока – Колата зеро скоро и да нема шеќери.
Што се случува кога ќе помешате Кока-Кола и млеко?!
Тоа нормално не значи дека една од овие две варијанти е здрава, но ако сте во потрага по пијалак без шеќер, дефинитивно знаете каде да ја најдете:

Група ентузијасти решиле да проверат што ќе се случи кога од обична и Кока – Кола зеро ќе се извлече водата. Кога зовриле „обична&ldquo

Пронајдете не на следниве мрежи: