Обидот на ова девојче да научи како се врти Хулахоп е неодолив! Сигурно ќе го погледнете неколку пати!

Ова девојче се обидува да врти хулахоп, нејзината упорност ќе ве насмее до солзи!Џеј Хејли неодамна стана вистинска атракција на интернет. Таа на YouTube има свој канал каде нејзините родители постираат нејзини снимки.
Харизма, непосредност, тоа што таа е толку природна и опуштена е причината зошто илјадници луѓе ги инспирира оваа девојче.
Ова е една од нејзините најпрегледани снимки, каде што се „бори“ со хулахоп. Сигурно ќе го погледнете неколку пати.Џеј Хејли неодамна стана вистинска атракција на интернет. Таа на YouTube има свој канал каде нејзините родители постираат нејзини снимки.
Х

Пронајдете не на следниве мрежи: