Од кај си бе?

Loading...

Од кај си бе?Од кај си бе?
– Ај погоди?
– Кажи првата буква?
– О..
– Охрид?
– Не!
– Ај кажи и втората..
– Д..
– Незнам?!
– Од НеготиноОд кај си бе?
– Ај погоди?
– Кажи првата буква?
– О..
– Охрид?
– Не!
– Ај кажи и втората..

loading...
Loading...