Од нејзиниот стомак излезе нешто неочекувано. Само сакала да роди четврто дете!

Клои и Роан Данстен отсекогаш сакале да имаат големо семејство. Нивниот сон полека почнал да станува реалност.Со добиени три синови од една, две и три години, овој брачен пар одлучи да има уште едно дете.
Многу посакувале да добијат девојче…
Клои забременила по три недели.
Меѓутоа, погледнете што се случило потоа:
Kloi i njena četvrta trudnoća by coolPickСо добиени три синови од една, две и три години, овој брачен пар одлучи да има уште едно дете.
Многу посакувале да добијат девојче…

Пронајдете не на следниве мрежи: