Одговорила на прашање од Ask, а видеото стана вистински хит, но НЕ ПОРАДИ НЕА – Погледнете!

Една девојка одговори на прашањето кога ќе оди во град а видеото од Ask стана вистински хит.  Но, не поради неа…Социјалната мрежа Ask.fm завладеа со младите, па повеќето Фејсбук корисници имаат и профил на овој сајт. Многумина со гордост одговараат на анонимните прашања, составувајќи „романи“ како одговори, а некои едноставно за да си ги скратат маките, снимаат видео.
Една девојка одговори на прашањето кога ќе оди во град а видеото од Ask стана вистински хит.
Но, не поради неа…Погледнете за што се работи:

Социјалната мрежа Ask.fm завладеа со младите, па повеќето Фејсбук корисници имаат и профил на овој сајт. Многумина со гордост одговараат на анонимн

Пронајдете не на следниве мрежи: