ОГЛЕДАЛО ВО ЏУНГЛА: Погледнете како пред вашите очи настанува хаос!

Проверете го овој смешен видео клип кој покажува што се случува кога ќе се стави предмет во џунглата, кој не припаѓа таму.Се беше мирно во џунглата се додека луѓето не поставија огледало. Реакциите на животните ќе ве воодушеват. Некои од нив се плашат од нивниот одраз во овој непознат објект, некои пак го напагаат „противникот“ кој го гледаат.
Погледнете ги реакциите:Се беше мирно во џунглата се додека луѓето не поставија огледало. Реакциите на животните ќе ве воодушеват. Некои од нив се плашат од н

Пронајдете не на следниве мрежи: