Ох, директоре никогаш не си ме љубел вака…

Прослава на Нова Година во едно претпријатие. Во една канцеларија е темница и се слушаат воздишки:- Ох, Директоре директоре! Никогаш, не си ме љубел вака. Дали е тоа поради ова новогодишно расположение?- Кој знае, можеби, аможеби е и затоа што не сум Директорот.
На следниот ЛИНК прочитајте го и овој виц: Трпано кажи ма жити се кога последен пат се сексавме?- Ох, Директоре директоре! Никогаш, не си ме љубел вака. Дали е тоа поради ова новогодишно расположение?- Кој знае, можеби, аможеби е и затоа

Пронајдете не на следниве мрежи: