ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола: СДСМ со ТАТ ја зави Битола во црно

Loading...

Сведоци сме на континуирани режирани пресови од страна на опозизијата која се инспирира и во секој проект наоѓа тема за прес и начин за собирање на политички поени. Прес конференција на која се обрати Валентина Маркоска – портпарол на ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола
Битолската јавност и граѓаните на Битола многу добро знаат која е опозицијата и која е како партија СДСМ. Граѓаните на Битола не заборавиле какви им беа деновите и годините за време на нивната власт.
Почитувани опозиционери, колку и душегрижништво да покажувате преку Вашите пресови не се забораваат толку лесно резултатите од Вашето работење: 200.000 отпуштени работници, 684 затворени фабрики и рекордна невработеност од 38% . По затворањето на битолските Фринко, Кожара, Свилара, Жито Битола, Битолатекс, Лимената и многу други, тешко може да се каже дека битолчани може да имаат доверба во Вас а посебно во некоја Ваша програма која и не ја нудите.
Вашата безидејност останува непроменета се променил само начинот на нејзината манифестација. Вашата грижа за Битола е веќе видена, со ТАТ ја завивте Битола во црно, многу семејства оставивте на работ на егзистенција, битолската економија ја ставивте на колена. Денес се обидувате да залажете јавноста со со лажни душегрижништва.
Доволно беше, можете сега да се обидувате да искажувате грижа но тоа нема да го промени фактот дека подобар живот за граѓаните се постигнува само со работа, резултати, проекти она што ВМРО-ДПМНЕ веќе го прави години наназад а тоа граѓаните веќе добро го знаат. Прес конференција на која се обрати Валентина Маркоска – портпарол на ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола
Битолската јавност и гр

loading...