Она што го пронашле овие рибари воопшто нема да ви се допадне!

Тројца Бразилци чии идентитети не се објавени, воочиле во реката Санта марија анаконда толку голема што на прв поглед делува баш како чудовиштето од Лок Нес.Љубопитните луѓе  не можеле да одолеат а да не се поиграат, што на крајот ги чинело казна поради вознемирување на животни.
Како и да е, погледнете го животното долго најмалку 6 метри, кое очигледно недолго пред средбата со луѓето ручало богатоЉубопитните луѓе  не можеле да одолеат а да не се поиграат, што на крајот ги чинело казна поради вознемирување на животни.
Како и да е

Пронајдете не на следниве мрежи: