ОРИГИНАЛЕН ДЕТСКИ ОДГОВОР на прашањето: „Како се вика човекот кој е на власт?“

Loading...

Детската искреност и спонтаност се чудо на природата.Тие зборуваат кратко и јасно и немаат проблем со тоа се да ви кажат в лице. Нивните изјави се драгоцен материјал.
Овој пат решивме да ве потсетиме на една симпатична изјава од 2011 година, која судејќи по одговорот на ова дете секогаш ќе биде актуелна.
На прашањето како се вика човекот кој е на власт, ова слатко детенце одговара:

Не знам како се вика, како му е вистинското име, но се вика – крадец (лопов).Тие зборуваат кратко и јасно и немаат проблем со тоа се да ви кажат в лице. Нивните изјави се драгоцен материјал.
Овој пат решивме да ве по

loading...
Loading...