ОСТАНАЛА БРЕМЕНА НА ЛЕТУВАЊЕ па пуштила оглас: „Се бара згоден Австралијанец, татко на моето бебе“

Loading...

Натали преку социјалните мрежи и на YouTube ја започнува потрагата по мистериозниот Австралијанец за да му каже дека наскоро ќе стане татко.Висок е 183 сантиметри, има руса коса и сини очи…. Вака згодната Французинка Натали преку социјалните мрежи и на YouTube ја започнува потрагата по мистериозниот Австралијанец за да му каже дека наскоро ќе стане татко.
Таа одморот го поминала во Квинсленд, Австралија а сексот за една ноќ резултирал со бременост.
Натали вели дека го загубила телефонот со бројот кој му го дала на Австралијанецот и сега не може да стапи во контакт со него. 

Висок е 183 сантиметри, има руса коса и сини очи…. Вака згодната Французинка Натали преку социјалните мрежи и на YouTube ја започнува п

loading...
Loading...