Отишле директорот и секретарката на ручек

Отишле директорот и секретарката на ручекОтишле директорот и секретарката на ручек,а главен специјалитет биле полжави.Другиот ден кажува секретарката на работа…-Леле ,овај директорот ништо не разбира,ги јадеше полжавите заедно со куќарките…!!!А во исто време директорот му кажува на заменикот….-Леле оваа моја секретарка колку е напалена.За време на ручекот постојано ме гледаше во очи и ме клоцаше под масата ,и ми зборуваше … извади го! извади го !Отишле директорот и секретарката на ручек,а главен специјалитет биле полжави.Другиот ден кажува секретарката на работа…

Пронајдете не на следниве мрежи: