Отишол на натпревар, шутирал од половина терен и зел 25.000 долари!

Поголем дел од луѓето можат само да погодуваат какво е чувството да се отиде на натпреварот во кој игра омилениот клуб, да се шутира од центарот на игралиштето и притоа да се освојат 25.000 долари.Такво нешто му се случи на навивачот на НБА клубот Хјустон Рокетс.
Имено, еден маж бил повикан да се симне на паркетот и да шутира од половина терен, а тогаш успеал и да ја однесе вредната награда со себе дома.
Погледнете го видеото од овој неверојатен потфат:Такво нешто му се случи на навивачот на НБА клубот Хјустон Рокетс.
Имено, еден маж бил повикан да се симне на паркетот и да шутира од полов

Пронајдете не на следниве мрежи: