Отворени работни позиции

Loading...

Алма-М, компанија основана во 1991 год. во Скопје со основна дејност увоз, дистрибуција и продажба на производите од реномираните компании WRIGLEY, NESTLE и T-MOBILE, објавува оглас за вработување на персонал за следните работни позиции:
АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА ВЕЛЕС ИЛИ КАВАДАРЦИ
АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА КУМАНОВО
АГЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА СКОПЈЕ
АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА БИТОЛА
АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА ГОСТИВАР
РЕГИОНАЛЕН МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА ЗА ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА (СКОПЈЕ, ШТИП ИЛИ СТРУМИЦА)
АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА ЗА КЛУЧНИ КУПУВАЧИ СКОПЈЕ
Повеќе на следниов линкАлма-М, компанија основана во 1991 год. во Скопје со основна дејност увоз, дистрибуција и продажба на производите од р

loading...