Ова 8 годишно девојче ВЛАДЕЕ со ТАНЦУВАЊЕ на ШИПКА!

Децата се тие кои секогаш можат да не изненадат. Девојчето кое има само 8 години, воодушеви на талент шоуто со танцување на шипка. Звучи неверојатно?Им одржа лекција на сите. Погледнете како малата го освои светот!Им одржа лекција на сите. Погледнете како малата го освои светот!

Пронајдете не на следниве мрежи: