ОВА БОЛЕШЕ: Го запросила дечкото пред преполн стадион, а потоа следел срам!

Loading...

Запросувањето би требало да биде едно од најромантичните, совршени и незаборавни моменти во животот на една личност. Но, понекогаш работите не се одвиваат според планираното.За поголемиот дел од жените, кога се вљубени и кога знаат дека се со личност со која сакаат да го поминат остатокот од животот, трпеливо го чекаат денот кога нивниот избраник конечно ќе се охрабри, ќе клекне и ќе ги замоли за нивната рака.
Тука има солзи, смеа и славење, бидејќи двајца луѓе конечно ќе одлучат доживотно да се посветат еден на друг.
Меѓутоа, оваа девојка одлучила да ја преземе иницијативата и да го изненади момчето на стадион преполн со луѓе. Таа се спуштила на едното колено и ја побарала неговата рака…
Не очекувајте насмевки, не очекувајте славење. Но, очекувајте многу солзи!За поголемиот дел од жените, кога се вљубени и кога знаат дека се со личност со која сакаат да го поминат остатокот од животот, трпеливо го чекаат

loading...
Loading...