Ова девојче долго ќе ја памти средбата со кралицата Елизабета! Погледнете зошто

Облечена во традиционална велшка облека, малата Мејси Грегори се трудела најдобро што може да ја дочека кралицата Елизабета Втора, но тој голем момент за нејзе го упропастил војникот кој стоел до нејзе.Кралицата Елизабета Втора била во посета на Велс, каде  го посетила Милениумскиот стадион, а на самоиот излез се оздравила со 6- годишната Мејси, која со наклон ѝ подарила цвеќе.
Но големиот момент за малото девојче станал болен, бидејќи војник  кој стоел  до нејзе случајно ја удрил во глава, при поздравување на кралицата.
Погледнете го видето.Кралицата Елизабета Втора била во посета на Велс, каде  го посетила Милениумскиот стадион, а на самоиот излез се оздравила со 6- годишната Меј

Пронајдете не на следниве мрежи: