Ова момче НЕМА РАЦЕ, но РАСТУРА со тапаните

Иако звучи невозможно, Даниел е многу добар во својата работа.За Даниел, зборот „невозможно“ не постои. Тој нема раце, но не му претставува пречка да го работи она што го сака и да биде најдобар во тоа.
Даниел ги сака бубњевите, а со оглед на тоа дека нема раце, за овој инструмент се служи со нозете. Стапчињата ги држи со прстите на нозете, а нозете му се толку брзи, што кога ќе го погледнете видеото сигурно ќе ве воодушеви.За Даниел, зборот „невозможно“ не постои. Тој нема раце, но не му претставува пречка да го работи она што го сака и да биде најдобар во

Пронајдете не на следниве мрежи: