Ова момче од Македонија го освои жирито на „Ѕвездите на Гранд“

Loading...

Александар Темелков, 15-годишно момче од Македонија, иако не помина во следниот круг од натпреварот од „Ѕвездите на Гранд“ стана вистинска ѕвезда. . За кандидатите кои имавме можност да ги видиме во саботата се уште се зборува. Нашиот Александар успеа да остави најголем печат. Пред жирито одлучи да испее поесна од Зорица брунслиќ, од причина што таа му е најомилена пејачка и како што вели дека ја сака повеќе од сите останати пејачки. Александар потполно ја „освои“ Зорица, и направи вистинско шоу во студиото.
Уживајте во видеото.

. За кандидатите кои имавме можност да ги видиме во саботата се уште се зборува. Нашиот Александар успеа да остави најголем печат. Пред жирито одлу

loading...
Loading...