ОВА СКОРО СИТЕ ГО ИМАТЕ ДОМА: Направете селфи стап за само неколку минути!

Да се има монопод (селфи стап), е нешто без што луѓето повеќе не можат да си ги замислат фотографирањата.Без разлика дали станува збор за најскапите селфи стапови, или пак за најевтините – тие се „спас“ во моментите кога треба да се направат селфи фотографии.
Посебно кога треба да се фотографира група луѓе.
Но, што да се прави кога не може некој да си купи селфи стап во моментот, а е потребен?

Дечкото од видеото има решение. Погледнете како тој се снајде во оваа ситуација:
 

Она кога не можеш да си приуштиш стап за селфи 🙂
Posted by А1 on Sunday, July 12, 2015

Без разлика дали станува збор за најскапите селфи стапови, или пак за најевтините – тие се „спас“ во моментите кога треба да се направа

Пронајдете не на следниве мрежи: