Ова веројатно ви изгледа како прекрасна глетка, но кога ќе сфатите што всушност се случува, ќе се заледите од страв!

Доколку се плаште од висина можете и да го заобиколите ова виедо, а доколку немате таков страв тогаш сте на вистинско место.Овој човек е незапирлив! Французинот Тео Сансон поставил нов рекорд одејќи на половина километар долго јаже над пустината во Јута.
Тој чекорејќи над амбисот поминал полни 500 метри , а колку неговиот потфат бил опасен доволно покажуваат кадрите забележани во текот на неговата „небеска прошетка“.
Доколку се плаште од висина можете и да го заобиколите ова виедо, а доколку немате таков страв тогаш сте на вистинско место.
Погледнете го видеото.Овој човек е незапирлив! Французинот Тео Сансон поставил нов рекорд одејќи на половина километар долго јаже над пустината во Јута.
Тој чеко

Пронајдете не на следниве мрежи: