ОВА ВИДЕО ИМА 1.000.000 ПРЕГЛЕДИ: Му навлекол „гаќици“ на петелот и го пуштил меѓу кокошките!

Зборовите се непотребни – некој „генијалец“ му навлекол „гаќици“ на овој петел, па лудо се забавувал додека го гледал како трча така облечен.Интернетот е полн со разни лудаци кои би дале се за да направат вирална снимка. На друг начин не е можно да се објасни ова што ќе го видите.
Зборовите се непотребни – некој „генијалец“ му навлекол „гаќици“ на овој петел, па лудо се забавувал додека го гледал како трча така облечен.
Добро, на моменти е и смешно (луѓе сме, површни сме), но сепак делува како малтретирање на кутрото животно.
Пејачот и онака порано или подоцна кариерата ќе ја заврши во супа….
Погледнете го видеото на следната страна:

Интернетот е полн со разни лудаци кои би дале се за да направат вирална снимка. На друг начин не е можно да се објасни ова што ќе го видите.

Пронајдете не на следниве мрежи: