Ова видео ќе ве насмее: Тие му го опишуваа пенисот на својот партнер на професионален цртач

Знаете многу за својот партнер, но дали би можеле да му го опишете неговиот пенис на странец? Ове девојки се обиделе, а одговорите се урнебесни.Погледнете во видеото како овие девојки го опишале пенисот на својот партнер, веруваме дека ќе се насмеете до солзи.
Една од девојките зела фигура од полица и рекла дека изгледа така, а победничкиот опис е дека личи на „конзерва за грав“.
Повеќето ги опишале како „збрчкани“Погледнете во видеото како овие девојки го опишале пенисот на својот партнер, веруваме дека ќе се насмеете до солзи.
Една од девојките зела

Пронајдете не на следниве мрежи: