Овој бездомник секоја вечер успева да смува различна риба- еве во што е трикот!

Loading...

Ако сте гледале филмови знаете дека животот на бездомниците и во Америка е многу тежок. Но, ова момче успеало многу добро да се снајде! Особено кога сексот е во прашање. Запознајте го Џоа(26) које  од Бостон и е бездомник откако неговата мајка поради дрога го исфрлила на улица, преку ден преживува просејќи на улиците во Њујорк, а ретко кога успева да собере повеќе од 100 долари дневно. Но, неговите ноќи се сосема друга приказна. 
Но, како прво мора да ви биде јасно дека тој многу внимава на својот изглед, па на прв поглед воопшто не остава впечаток дека е бездомник. Всушност тој изгледа многу шармантно па дури и згодно. 
Тој своите пари ги троши на облека- се со една цел да однесе што може повеќе риби во кревет! Односно тој да се вовлече во нивните спални соби! За него тоа е единствената опција макар повремено да има кров над глава. 

 

Девојките ги освојува со убавите зборови , со заводливи ветувања но и се секусалните вештини. Кои како што вели навистина успева да ги покаже на дело. Многу е тактичен и не се плаши од неуспех. 
Секако кога девојката ќе сфати во што се впуштила тогаш го остава. Но, тоа на Џоа му остава само една можност а тоа е да најде нова жртва!
 
Запознајте го Џоа(26) које  од Бостон и е бездомник откако неговата мајка поради дрога го исфрлила на улица, преку ден преживува просејќи на у

loading...
Loading...