Овој луд кловн ќе ве воодушеви! Погледнете што им прави на минувачите

Веројатно се чуле за популарниот Реми Гаилард кој скоро секоја недела објавува ново видео кое ќе ве насмее до солзи. Погледнете што приготвил овој пат.Тажниот кловн наеднаш се претвора во „луд кловн. Ова видео ќе ве насмее до солзи  и ќе ве научи сепак да бидете внимателни доколку видите кловн кој оди со торта во рацете.
Популарниот Реми подготви уште една точка која само тој може да ја изведе.Тажниот кловн наеднаш се претвора во „луд кловн. Ова видео ќе ве насмее до солзи  и ќе ве научи сепак да бидете внимателни доколку видит

Пронајдете не на следниве мрежи: