Овoj тинејџер има 290 килограми и никој не се дружи со него, но кога тој ќе запее се случува нешто неверојатно!

Loading...

Џастин е тинејџер кој поради неговата прекумрна тежина имал многу бурно детство. Никој не сакал да се дружи со него, и тој со својот настап на ТВ шоу покажа дека книгата никогаш не треба да се суди по својата корица.
 Тој одлучил да го промени неговиот живот, затоа што сега тој тежи неверојатни  290 килограми.
„Имам глас кој треба да се слушне“, изјавил Џастин, додавајќи: „Не сакам да умрам со музиката сè уште во мене„
Погледнете го видеото:Никој не сакал да се дружи со него, и тој со својот настап на ТВ шоу покажа дека книгата никогаш не треба да се суди по својата корица.
&nb

loading...
Loading...