Последни вести

Меѓународен фудбал

Се шокираше и почна да плаче кога го виде Дејвид Бекам!

Кристиан Луис и неговата мајка Елејн беа во продавница за спортска облека, кога ги прашаа дали сакаат да се фотографираат како поддршка за Олимписките Игри.  Toкму во моментот кога се […]

Останати спортови

Антонија Мишура е прогласена за најубавата спортистка на Олимпијадата во Лондон

Оваа 24 годишна професионална спортистка (178цм) игра за женската кошаркарска репрезентација на Хрватска и многумина ја сметаат за најубавата хрватска спортистка, а според некои таблоиди можеби и за најубавата кошаркарка […]