Последни вести

Издвојуваме

Видео:Игор Џамбазов:„Дотичниот што ми посака смрт ќе биде награден“!

Многу изненадувања, многу спомени, многу енергија… Само три дена пред големиот концерт во салата „Борис Трајковски“, закажан за 1 ноември, разговаравме со Игор за време на пробата. Во очекување на Калиопи, […]

Издвојуваме

Мaкедонија во теориите на заговор:Како не создадоа за да ги уништиме Бугарија и Грција

Во главите на грчките и на бугарските теоретичари на заговор, ние сме создадени за нивно уни штување, односно за реприза на настаните од антиката кога кралот Филип Втори ги покорил […]