Последни вести

Вести

Во самоизолација министерот Дамјан Манчевски и градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу

Уште двајца функционери денес јавија дека се во самоизолација поради контакт со позитивен на Ковид – 19. Станува збор за министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и градоначалникот […]

Балкан

Сите Македонци кои сакаат да влезат во Црна Гора ќе мораaт да одат во карантин 14 дена

Институтот за јавно здравје на Црна Гора го ажурираше списокот на земји со активна стапка на случаи на ковид-19 на помалку од 25 заразени на 100. 000 жители, што значи […]

Вести

И Дамјан Манчевски ќе оди во самоизолација поради средба со Зекири

И Дамјан Манчевски ќе оди во самоизолација поради средба со Зекири Се зголемува бројката на тангирани од комуникација со Зекири кој денеска беше потврден како позитивен од КОРОНА ВИРУСОТ. Тој […]

Вести

ЗАСТРАШУВАЧКИ: Повици за Џихад кај велешката Црна џамија, среде Македонија

  ЗАСТРАШУВАЧКИ: Повици за Џихад кај велешката Црна џамија, среде Македонија Ова е повеќе од страшно. Дали на овие закани ќе реагираат властите, оти очигледно проповедта беше искористена за да […]