Последни вести

Технологија

Пристигна Pinterest апликација за Android и iPad

Pinterest е социјална мрежа преку која, како што самото име кажува, корисниците споделуваат (закачуваат) интересни веб содржини преку еден вид виртуелна огласна/плутена табла. Како и кај останатите друштвени мрежи, вашата […]

Технологија

Новиот iPhone во продажба од 21 септември

Новиот смартфон, компанијата Apple ќе го претстави на 12-ти септември, а продажбата ќе започне на 21-ви септември. Новиот iPhone значително ќе се разликува од предходните две генерации. Овој смартфон може […]

Видео

Видео: ракометарите на Франција уништија телевизиско студио

Очигледно радоста и алкохолот направија да излезат од контрола. По повторното освојување на златниот медал во ракомет ракометарите на Франција прославија на несекојдневен начин, демолирајки ТВ студио. Погледајте.