Папагал на секој можен начин сакаше да привлече внимание: Реакцијата на мачката е УРНЕБЕСНА!

Папагалите се навистина дружељубиви животни и често живеат во јато. Но, оние коишто живеат во домашни услови, можат да создадат пријателства и со други животни.Најдобар пример за тоа е пријателството помеѓу еден папагал и мачка.
Папагалот направи буквално сѐ што е во негова моќ за да го привлече виманието на мачката, а нејзината реакција е генијална!
Погледнете го видеото:Најдобар пример за тоа е пријателството помеѓу еден папагал и мачка.
Папагалот направи буквално сѐ што е во негова моќ за да го привлече ви

Пронајдете не на следниве мрежи: