ПЕКОЛНА ГАЗДАРИЦА: Ги истепала келнерите со папуча зошто поставиле погрешни чинии!

На снимката која се појави на интернет се гледаат тројца мажи кои се на колена додека газдарицата на ресторанот ги тепа со папуча.Газдарица на еден ресторан во Кина ги казнила своите вработени, за лошата услуга и ги истепала со папуча. Тие биле казнети бидејќи сервирале во погрешни чинии, по што следувала казната, шлаканица со папуча. ПОГЛЕДНЕТЕ!Газдарица на еден ресторан во Кина ги казнила своите вработени, за лошата услуга и ги истепала со папуча. Тие биле казнети бидејќи сервирале во пог

Пронајдете не на следниве мрежи: