Плата 46.000 денари, Пивара Скопје вработува! Напијте се по едно Скопско и праќајте CV!

Пивара Скопје вработува!Пивара Скопје вработува лидер на тим во  сметководство:
Работна позиција исполнета со предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки.
Што е тоа што бараме:
• Висока стручна подготовка – ВСС VII/1 од областа на сметководството и финансиите
• Познавање на МСФИ, примена на сметководствени принципи и законски прописи
• Најмалку 3 години работно искуство во областа на финансиите – со предност во сметководството
• Мотивација за работа во динамична работна околина и работа во тим
• Организациски способности и исполнување рокови
• Подготвеност за усогласување и унапредување на процесите со најдобрите практики
• Одлично познавање деловен англиски јазик
• Одлично познавање MS Oce (Excel, Word, PowerPoint)
• Искуството во работата со SAP ERP – систем ќе се смета за предност
Повеќе информации на следниот ЛИНК
Повеќе огласи разгледајте на страната на Вработување.мкПивара Скопје вработува лидер на тим во  сметководство:
Работна позиција исполнета со предизвици, проектни и работни задачи и наменски

Пронајдете не на следниве мрежи: