Плата 60.000 денари! Пивара Скпје вработува менаџер

Одлични услови, аплицирајте веднаш!Пивара Скопје вбработува: 
Маркетинг – менаџер за безалкохолни пијалаци
 Повеќе информации за работната позиција на следниот  ЛИНКПивара Скопје вбработува: 
Маркетинг – менаџер за безалкохолни пијалаци
 Повеќе информации за работната

Пронајдете не на следниве мрежи: