Плавуша и раскажува на својата другарка

Loading...

Плавуша и раскажува на својата другаркаПлавуша и раскажува на својата другарка:- Си седам дома и одеднаш некој ѕвони на вратата. Отворам, гледам еден младич. Тој ме прашува дали сопругот ми е дома. Јас одговарам дека го нема. Тогаш ме фрли на креветот и ме изработи, а потоа си замина. Уште не можам да сфатам што сакаше тој од мажот ми.Плавуша и раскажува на својата другарка:- Си седам дома и одеднаш некој ѕвони на вратата. Отворам, гледам еден младич. Тој ме прашува дали со

loading...
Loading...