Плавуша и се јавува својата мајка и почнува да се жали…

Плавуша и се јавува на својата мајка и почнува да се жали:- Мамо, овој мој неблагодарен маж пак не сака да јаде леќа!- Ќерко, кажи ми што и ставаш додека ја вариш?- А треба ли и да се вари?!?!- Мамо, овој мој неблагодарен маж пак не сака да јаде леќа!- Ќерко, кажи ми што и ставаш додека ја вариш?- А треба ли и да се вари?!?!

Пронајдете не на следниве мрежи: