По обилни врнежи слушнала плач во канализациски цевки. Она што го направила подоцна е неверојатно!

Постојат луѓе кои се подготвени да ги ризикуваат сопствените животи за да ги спасат другите. Тие луѓе се вистински херои.Таква е и оваа жена. Таа по обилните врнежи во Западна Вирџинија слушнала плач од цевките за канализација.
Знаела дека мора да стори нешто, па одлучила да го спаси ова малечко суштество…
Погледнете го видеото:Таква е и оваа жена. Таа по обилните врнежи во Западна Вирџинија слушнала плач од цевките за канализација.
Знаела дека мора да стори нешто,

Пронајдете не на следниве мрежи: