По ова зимско палто полудеа сите љубители на модата!

Loading...

Листите на чекање не се веќе резервирани само за луксузни креации на славните модни куќи, туку и за „обичните“ продавници, кои промовираат „висока улична мода“.Листите на чекање не се веќе резервирани само за луксузни креации на славните модни куќи, туку и за „обичните“ продавници, кои промовираат „висока улична мода“.
Во понудата на британскиот  моден ланец „Марк и Спенсер“ има едно зимско палто по кое  побудалеа сите љубителки на модата. Ова предименизионирано зимско палто со машки крој е распродадено уште пред да дојде на полиците на продавниците, така што се направи листа на чекање за ова палто, кое на прв поглед има многу едноставен крој.
Ова зимско палто во темнорозова боја е релативно евтино и чини 85 фунти.Листите на чекање не се веќе резервирани само за луксузни креации на славните модни куќи, туку и за „обичните&ld

loading...
Loading...