Почувствувал болка во увото додека бил на забава: Она што го извадиле од увото ги оставило останатите без зборови!

Овој човек од болка паднал на под. Но најпрво предупредување за оние со слаб желудник да не го гледаат видеотоКога нивниот пријател паднал, овие Американци на сите начини се обиделе да му помогнат. 
Првобитната идеја била да му стават топла вода во ушната шуплина користејќи шприц, но сепак се одлучиле за пинцета. 
Судејќи по атмосферата се се одиграло на журка. Двајцата најтрезни присуствувале на вадењето на она што му влегло во увото. 
А што му извадиле погледнете сами!

 
Кога нивниот пријател паднал, овие Американци на сите начини се обиделе да му помогнат. 
Првобитната идеја била да му стават топла вод

Пронајдете не на следниве мрежи: