Подгответе домашен намаз од хумус!

Loading...

Подгответе вкусен домашен намаз од хумус Состојки:
2 чешниња лук
1 чинија наут кој отстојал во вода
1 лажица црвен пипер
1 цеден лимон
1/4 шолја таан
сол
по желба можете да додадете и пиперки, маслинки или капари.
Деталите во видеото:
Состојки:
2 чешниња лук
1 чинија наут кој отстојал во вода
1 лажица црвен пипер
1 цеден лимон
1/4 шолја таа

loading...
Loading...