Подгответе си домашно кисело млеко

Ви прикажуваме рецепт за како да подготвите домашно кисело млеко. Се што ви е потребно е 1 литар пастеризирано млеко и 3 лажици кисело млеко. Прочитајте повеќе за начинот на подготовка на линкотВи прикажуваме рецепт за како да подготвите домашно кисело млеко. Се што ви е потребно е 1 л

Пронајдете не на следниве мрежи: