Подгответе си праски во црвено вино

Loading...

Направете си вкусен десерт од праски во вино!Во месото на праската има целулоза (растителни влакна), која претставува 1,4 % од нејзината тежина, натопена со сок, т.е. со вода со стопен шеќер, мало количество на јаглени хидрати, шеќер 0,5%, потоа белковини и малку масти. А исто така, 100 грама месо од праската даваат 52 калории.
Повеќе на najadise.mkВо месото на праската има целулоза (растителни влакна), која претставува 1,4 % од нејзината тежина, натопена со сок, т.е. со вода со стопен шеќер,

loading...
Loading...