Погледнете го ОДВРАТНОТО ВИДЕО кое го гледале над СТОТИЦИ ИЛЈАДИ ГЛЕДАЧИ…Секако АКО МОЖЕТЕ да го догледате до КРАЈ!

На ова видео јасно се гледа моментот кога на една девојка и вадат жива ларва од нејзината горна усна. Видеото го погледнале стотици илјади гледачи и сигурни сме дека повеќемината од нив не го догледале до крај.Девојката не изгледа како да е во болка додека жива ларва и вадат од нејзината горна усна, туку мирно лежи додека докторот ја изведува процедурата.
Се уште не е јасно каде е направена снимката и како ларвата се нашла таму.
Погледнете го видеото:Девојката не изгледа како да е во болка додека жива ларва и вадат од нејзината горна усна, туку мирно лежи додека докторот ја изведува процедурата.

Пронајдете не на следниве мрежи: