Погледнете ја реакцијата на бебето “Зошто добив уште една копија на мајка ми”!

Родителите на десетмесечниот Феликс одлучиле малку да го збунат, и добро да се насмеат на негова сметка. Бебето е родено минатата година во Литванија, и на видеoтo за прв пат се сретнува со тетка му, сестра близначка на неговата мајка. Во првиот момент бебенцето е радосно во рацете на тетката, мислејќи дека тоа е неговата мајка.
Семејството на Феликс неодамна ја посети Канада, прв пат по неговото раѓањето за да ги посетат роднините, вклучувајќи ја сестра близначка на неговата мајка.Но, набрзо, кога бебето ја виде неговата мајка како стои на страна, и му поставува прашања, тој остана вчудоневиден и збунет.
Бебето одпрво не знаеше, дека тоа не е неговата мајка, а мајката се пошегувала велејќи дека Феликс помислил: “! Ах, тоа не е мојата мајка”, “Зошто добив уште една копија на мајка ми”Бебето е родено минатата година во Литванија, и на видеoтo за прв пат се сретнува со тетка му, сестра близначка на неговата мајка. Во првиот момент

Пронајдете не на следниве мрежи: