Погледнете: Мало слонче плачело пет часа, откако неговата мајка се обидела да го убие!

Loading...

Работниците во една зоолошка градина во Кина биле изненадени кога виделе дека слончица се обидела да го усмрти нејзиното младенче.Тие успеале да го извлечат младенчето, пред да биде предоцна.
Малото слонче било преплашено па плачело дури пет часа, додека работниците се обидувале да го утешат.Младенчето било многу повредено од ова случување. Не можело да поднесе што мајката не го сака.
Погледнете го видеото на следната страна!

loading...
Loading...